Educators Expedition

colours33
Colourful Inspiration Trip

Educators Expedition

Colourful Talents is een trotse samenwerkingspartner van Bilingual World, gericht op o.a. Kids Professionals – de helden die kinderen dagelijks inspireren.

Wij willen ons verbinden met deze doelgroep omdat we begrijpen hoe belangrijk jullie rol is in het leven van kinderen en tieners. Jullie passie en enthousiasme blijven een leven lang bij. Denk aan die gymleraar die met humor en gedrevenheid je raakte, of de geschiedenisdocente die je boeide met haar stralende kennis. Jullie zijn degenen die het verschil maken.

Samen bouwen we aan een kleurrijke toekomst voor de volgende generatie!

Met onze Colourful Inspiration Trip bieden we educatieve professionals de kans om hun eigen unieke talenten en kleuren te ontdekken. Dit stelt jullie in staat om nog meer inspiratie, energie en passie over te brengen aan de kinderen die jullie begeleiden. 

Doe mee en laat je inspireren – de volgende generatie rekent op jouw kleur!

Colourful Inspiration Trip

Be the Colourful Reflection

Wat hebben deze inspirerende mensen gemeen? Ze brengen hun unieke talenten en energie met authentieke kracht in de wereld. Het geheim: helemaal jezelf zijn!

Durft jij?

buiten je comfortzone te gaan?

buiten jezelf om naar de ander te kijken, zonder oordeel?

het kind de vrijheid en ruimte geven die het verdiend?

Of het nu gaat om kinderen op de basisschool, middelbare school, kinderopvang, BSO, of in je praktijk – jij geeft hen de ruimte om te groeien. En misschien is het ook tijd om het talent in jezelf te omarmen en een duidelijke plek in de wereld te geven. Stel je voor hoe bevrijdend dat zal zijn! Door met een open blik naar jezelf en je omgeving te kijken, ontdek je wat echt nodig is en wie je werkelijk bent.

Authentiek jezelf kunnen en durven zijn! Als jij dit kan, lukt het kind dat ook!

colours55
colours44
Colourful Inspiration Trip

Make a Colourful Connection

Daarbij is het hebben van bewondering voor jou als professional en om wie jij bent van cruciaal belang voor de toekomst van het kind.

01

Een positieve relatie tussen jou en het kind

Dit kan leiden tot een open houding ten opzichte van leren en een verhoogd zelfvertrouwen creëren.
02

Jij bent een rolmodel

Jij opent deuren naar nieuwe ideeën en mogelijkheden voor de toekomst van het kind.
03

Empathisch vermogen

Het naar jou opkijken kan het kind helpen bij het ontwikkelen van respect, waardering en bewustwording en om op een respectvolle manier met anderen in de maatschappij om te gaan.

Colourful Talents inspireert jou om jouw eigenheid en reflectie kleur en vorm te geven. Doe mee met de Colourful Inspiration Trip en ontdek hoe jij een bron van positieve energie en authenticiteit kunt zijn.

Samen bouwen we aan een wereld waarin zowel jij als de kinderen om je heen kunnen stralen. 

Wil jij als Kids Professional en/of samen met jouw team

Je eigen authenticiteit inzetten en het kind écht zien zodat het er later veel kracht en motivatie uit kan halen in zijn latere leven?

Durven om buiten de lijntjes te kleuren en het opgroeiende kind in zijn rijke belevingswereld ontmoeten?

Leren dat een talent veelzijdig is en dat een talent eerst ontdekt moet worden voordat je deze verder kunt ontwikkelen.

Dat jij als educatief professional in jouw kracht staat, weet waar jouw talenten zitten, je het kind ook veel beter kunt begrijpen en kunt begeleiden. Wil jij echt die verbinding maken?

Jij motiveert het kind vanuit jouw talenten. Het kind ziet jouw als voorbeeld.

Kleurrijk advies geven, stralend kennis overbrengen, optimistisch en ruimdenkend jouw/jullie wijsheid delen?

Durf jij de gevestigde orde te ontwijken en buiten de lijntjes te kleuren?

Ga met Colourful Talents op ontdekkingsreis samen met collega’s en/of met andere kids- professionals waarbij verbeelding, fantasie en creativiteit de verbindende factoren zijn. Laat ons weten wat je wensen zijn en neem contact met ons op; wij sturen jou een vrijblijvende offerte voor een kleurrijk avontuur op maat! Deze Colourful Inspiration Trip is ook als Solo Expedition te boeken.

colours444