Educators Expedition

Group of friends looking at a map together travel and teamwork concept
Colourful Inspiration Trip

Educators Expedition

Colourful Talents is een samenwerkingspartner van Bilingual World. Bilingual World richt zich onder andere op Kids Professionals; mensen die de weerspiegeling zijn van het (jonge) opgroeiende kind.

Een kleine uitleg waarom Colouful Talents zich in het bijzonder wil verbinden met deze doelgroep. Als jong opgroeiend kind en tiener was (en ben ik nog steeds) heel gevoelig voor de oprechtheid en uitstraling van volwassenen. Hoe meer bevlogenheid, enthousiasme en passie de volwassene uitstraalde, des te meer werd ik geïnspireerd. Deze individuen kan ik mij tot de dag vandaag nog steeds goed herinneren omdat zij mij deels gevormd hebben tot de persoon die ik nu ben. Een paar voorbeelden te noemen zijn de gymleraar op de middelbare school; een jofele man die je wist te raken door zijn gevoel voor humor en gedrevenheid. Mijn geschiedenisdocente, zij was helemaal haar stralende zelf tijdens haar lessen en wist je echt te boeien door het delen van haar kennis. De muziekdocente die een rust uitstraalde en………zo kan ik nog een aantal noemen.

Colourful Inspiration Trip

Be the Colourful Reflection

Wat hebben deze mensen nu allemaal gemeen zou je denken. Ze hebben allemaal hun eigen unieke talent en energie die ze op hun eigenwijze manier in de wereld zetten. De gemeenschappelijke deler is: authenticiteit. Durf jezelf te zijn, durf kwetsbaar te zijn, durf te leven! Die positieve energie en flow is wat de wereld en het (jonge) kind nodig heeft. 

Durf jij?

buiten je comfortzone te gaan?

buiten jezelf om naar de ander te kijken, zonder oordeel?

het kind de vrijheid en ruimte geven die het verdiend?

Wil jij het kind op de basis/middelbare school, kinderopvang, op de BSO, in je praktijk.. of, misschien is het tijd dat jij het kind in jezelf, de ruimte geven om een duidelijke plek in de wereld te nemen? Hoe bevrijdend zal dat zijn? Je horizon verbreden, met een open blik naar jezelf en je omgeving kijken en dan.. dan voel je wat nodig is en wie jij van binnen werkelijk bent. Authentiek jezelf kunnen en durven zijn! Als jij dit kan, lukt het kind dat ook!

Using map. Kids in green forest at summer daytime together.
Father with son launching colorful air kite on the field during the sunset. Concept of a happy family having fun during the summer activity
Colourful Inspiration Trip

Make a Colourful Connection

Daarbij is het hebben van bewondering voor jou als professional en om wie jij bent van cruciaal belang voor de toekomst van het kind.

01

Een positieve relatie tussen jou en het kind

Dit kan leiden tot een open houding ten opzichte van leren en een verhoogd zelfvertrouwen creëren.
02

Jij bent een rolmodel

Jij opent deuren naar nieuwe ideeën en mogelijkheden voor de toekomst van het kind.
03

Empathisch vermogen

Het naar jou opkijken kan het kind helpen bij het ontwikkelen van respect, waardering en bewustwording en om op een respectvolle manier met anderen in de maatschappij om te gaan.

Colourful Talents inspireert jou om jouw eigenheid en reflectie kleur en vorm te geven!

A couple of adult footsteps on the sand at the beach and a children toddler foot stepping on them. Smaller foot walking at first person view perspective in touch with nature

Wil jij als Kids Professional en/of samen met jouw team

Je eigen authenticiteit inzetten en het kind écht zien zodat het er later veel kracht en motivatie uit kan halen in zijn latere leven?

Durven om buiten de lijntjes te kleuren en het opgroeiende kind in zijn rijke belevingswereld ontmoeten?

Leren dat een talent veelzijdig is en dat een talent eerst ontdekt moet worden voordat je deze verder kunt ontwikkelen.

Dat jij als educatief professional in jouw kracht staat, weet waar jouw talenten zitten, je het kind ook veel beter kunt begrijpen en kunt begeleiden. Wil jij echt die verbinding maken?

Jij motiveert het kind vanuit jouw talenten. Het kind ziet jouw als voorbeeld.

Kleurrijk advies geven, stralend kennis overbrengen, optimistisch en ruimdenkend jouw/jullie wijsheid delen?

Durf jij de gevestigde orde te ontwijken en buiten de lijntjes te kleuren?

Ga met Colourful Talents op ontdekkingsreis samen met collega’s en/of met andere kids- professionals waarbij verbeelding, fantasie en creativiteit de verbindende factoren zijn. Laat ons weten wat je wensen zijn en neem contact met ons op; wij sturen jou een vrijblijvende offerte voor een kleurrijk avontuur op maat! Deze Colourful Inspiration Trip is ook als Solo Expedition te boeken.