Voor wie?

Foto-story
colour your life

Live Your Colour

De diversiteit in het kleurenpalet maakt iedere kleur uniek. Elke kleur wil gezien worden en elke kleur kan ook eigenlijk niet zonder een andere kleur. Elke kleur heeft zijn eigen unieke eigenschappen, emoties, gevoel en beleving. Elke kleur is authentiek!

Als we nou eens het woordje kleur vervangen met ……………. kijk wat er gebeurd:

De diversiteit in de bevolking maakt ieder mens uniek. Iedereen wil gezien worden en mensen kunnen ook eigenlijk niet zonder elkaar. Ieder persoon heeft zijn eigen unieke eigenschappen, emoties, gevoel en beleving. Ieder persoon is authentiek! 

Waarom zou ik hierin een kleur, en in dit geval, iemand uitsluiten…  Colourful Talents is er voor iedereen zodat jij je eigen kleurrijke authenticiteit gaat omarmen en diversiteit gaat vieren!

experience

Colourful Trip Adventures

Persoon leeftijd 17 jaar. Mist duidelijke richting en focus. Keuzestress met het kiezen van een opleiding. Na de Colourful Inspiration Trip zijn de talenten ontdekt en kon de reiziger gericht op zoek naar een studie waarin talenten verder ontwikkeld kunnen worden.

Persoon 34 jaar en gaat met gezin verhuizen naar het buitenland. Een spannende nieuwe start waarbij zelfverzekerdheid en richting je in een goeie flow kan brengen.

Een school is zijn frisse en heldere uitstraling verloren. Colourful Talents heeft nét dat extra kleur kunnen toevoegen zodat de school met meer overtuiging een statement kan maken.

Een team dat duidelijkheid en richting zoekt. Colourful Talents heeft hierbij ruimte en perspectief gecreëerd zodat het team de verbinding met elkaar weer heeft gevonden.

Leerkracht opzoek naar zijn eigenheid en wilt graag zijn energie op de juiste manier overbrengen aan de leerlingen.

Een (startende) ondernemer heeft zoveel paden bewandeld en voelt zich verdwaald. Colourful Talents kan jou als ondernemer weer duidelijk richting geven zodat jij als authentiek leider verder kunt gaan.
IMG_7472
PHOTO-2023-05-27-13-24-24
Colourful Inspiration Trip

I am Your Trip Advisor and Supporter

Ik krijg er energie van om mensen en groepen met verschillende interesses, leeftijd en bijzondere uitdagingen mee te nemen in onze Colourful Inspiration Trip waar jij als persoon gaat stralen.

Jeugdig, Idealistisch, Dromer, Creatief. Dat zijn toch wel echt dé 4 kernkwaliteiten die goed omschrijven wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Kwaliteiten die ik graag inzet om jou / het team verder te inspireren tijdens deze kleurrijke reis. Samen vanuit creatie een connectie maken en waar samenwerking zorgt voor inzicht in jezelf en in de mensen om je heen.

Ik ben jouw Trip Advisor/Supporter en weet met mijn enthousiasme, creatieve kijk op de wereld en vanuit gevoel jou inspiratie te geven zodat jij kunt nadenken over nieuwe mogelijkheden voor meer verbinding, verdieping en waar je basis sterk staat! Ik zorg voor een sfeervolle en luchtige setting zodat de Colourful Inspiration Trip voor jou een onvergetelijke reis gaat worden!

Wil jij jouw droom/doel/perspectief/stip op de horizon manifesteren en vormgeven?

Wil jij het laatste puzzelstukje van jouw kleurrijke zelf ontdekken en verbinden?

Wil jij leren hoe je jouw talenten kunt laten samenwerken zodat jij kunt laten zien wie je bent?

Wil jij écht het verschil maken en anderen inspireren om authentiek jezelf te kunnen en durven zijn?

Welke kleurrijke deur gaat er voor jou open?