Solo Expedition

colours3
Colourful Inspiration Trip

Solo Expedition

Je hebt ons aanbod gelezen, misschien heb je er al een voorstelling van kunnen maken. Het maakt je nieuwsgierig en je wilt er graag meer over weten.

Als Trip advisor wil ik je er meer over vertellen, adviseren en kennis met je delen maar dat is dan puur vanuit mijn eigen gekleurde ervaring. Ik gun je jouw eigen unieke Colourful Inspirational Trip want deze fictieve reis zal je zo veel perspectief geven op verschillende vlakken.

Het geeft je FLOW: Een gevoel van inspiratie en enthousiast bezig zijn. Na afloop van een activiteit waarin je flow ervaart, voel je je helemaal voldaan. Wanneer iemand vertelt over een flowmoment herken je dit onmiddellijk: de persoon straalt, heeft lichtjes in de ogen en voelt opnieuw de positieve energie. Dit is precies wat de Colourful Inspiration Trip met je zal doen.

Colourful inspiration trip

Do You want more Flow in your Life?

Wil je eens stil staan bij je dromen en ambities, wat vertellen deze over jezelf?

Vraag jezelf eens af waar je nieuwsgierig naar bent, hoe zie je jezelf in de toekomst? Wat is jouw verlangen en waar ligt jouw stip op de horizon?

Ken je vaardigheden en ontdek je talenten zodat jij voor je eigen flow kan zorgen!

Je komt alleen in flow als je doet wat echt bij je past, in evenwicht zijn met je persoonlijke waarden en kwaliteiten en in functie staan van een bepaald doel / verlangen in jouw leven.

Jezelf kennen en een goed zelfbeeld hebben zijn dus een belangrijke stap om tot meer flow te komen in je leven. Je gaat authentieke keuzes maken: keuzes die écht bij je passen. Keuzes die kloppen met wie jij bent en met wat jij belangrijk vindt.

Durf en leer te surfen in de golven van vernieuwing en verbinding!

IMG_7487
colours68

Als Trip Supporter sta ik naast je aan de zijlijn en laat je vanuit je eigen beleving de Colourful Inspiration Trip ervaren. Ik zal je begeleiden wanneer dat nodig is en je al jouw unieke talenten laten zien in onze kleurrijke wereld. Soms zijn deze talenten al duidelijk zichtbaar en soms zijn ze diep in jou verstopt en mag je dit talent gaan (her)ontdekken.  

Durf jij de gevestigde orde te ontwijken en buiten de lijntjes te kleuren?

Ga met Colourful Talents op ontdekkingsreis waarbij verbeelding, fantasie en creativiteit de verbindende factoren zijn. Laat ons weten wat je wensen zijn en neem contact met ons op! Download hier onze prijslijst